• Persoonlijk advies
 • Deskundig
 • Schadepreventie
 • Collectiviteitskortingen
 • Ervaring
Intermediair wegvervoer in de logistieke sector
previous arrow
next arrow
Slider

Een transportverzekering afsluiten? – Professioneel advies

Wil je een transportverzekering afsluiten? Truckpolis verschaft professioneel advies voor mkb’ers en de transportondernemer. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in de transportbranche en in de verzekeringsmarkt. Voor deskundig advies ben je daarom bij ons aan het juiste adres.

Een transport verzekering dekt de risico’s op schade aan spullen tijdens het transport. Wanneer je een transportbedrijf hebt is een transportverzekering erg belangrijk, omdat je transporteurs veel onderweg zijn. Onze deskundige adviseurs voorzien je van meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Bekijk ook onze brochure.

Deskundig advies over een transportverzekering

 • Persoonlijk advies
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
 • Jarenlange ervaring
 • Collectiviteitskortingen
 • Voor de eigen rijder en de MKB-ondernemer

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het afsluiten van een transportverzekering. Truckpolis is telefonisch bereikbaar via 030 272 20 29.

vrachtauto verzekeringen

Waarom een transportverzekering afsluiten?

Met een transportverzekering verzekert je bedrijf schade aan goederen tijdens transport. De verzekering dekt de spullen die je laat vervoeren (of zelf vervoert). Met de verzekering geniet je van beperkte aansprakelijkheid voor schade aan spullen tijdens transport, en ben je niet meer als vervoerder aansprakelijk.

Als je goederen vervoert en deze toch beschadigd raken, krijg je het verzekerd bedrag terug. De schade heb je niet altijd zelf in de hand. De verzekering dekt dit risico op schade in.

Een doorlopende verzekering of een verzekering per zending?

Sommige bedrijven vervoeren regelmatig goederen. Als dat voor jouw bedrijf geldt ben je beter af met een doorlopende transportverzekering. Binnen een afgesproken periode zijn dan alle transporten tot een zeker bedrag per zending verzekerd.

Wanneer je sporadisch goederen transporteert is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een verzekering per zending. Onze adviseurs voorzien je van advies over de beste keuze voor jouw onderneming.

Transportverzekering vergelijken met Truckpolis

Het is een best karwei om de transportverzekering te vinden die perfect bij de werkzaamheden van jouw transportbedrijf past. Truckpolis ontzorgt je daarbij. Daarom hebben we een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die een aantrekkelijke transportverzekering aanbieden.

De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring met verzekeringen in de transportbranche, waardoor ze je perfect van onafhankelijk advies voorzien.

Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf.

Samenwerking met verschillende partners

Om dit ontzorgen mogelijk te maken werkt Truckpolis samen met meerdere partners, zoals een erkend rijopleidingscentrum. Truckpolis ontzorgt je transportbedrijf compleet. Onze deskundige adviseurs kunnen zelfs je algemene bedrijfsvoering bekijken om een beter bedrijfsresultaat te kunnen bereiken.

Onze onafhankelijkheid is en blijft gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar.

Truckpolis maakt bedrijfsrisico’s inzichtelijk

Truckpolis is het bedrijf dat sinds 2011 specialist is op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer van de transportondernemer. De oprichter van Truckpolis is zelf ook werkzaam geweest in de transportbranche. Hierdoor is Truckpolis meer betrokken bij transportondernemers dan andere assurantiebemiddelingsbedrijven.

De adviseurs maken de diverse bedrijfsrisico’s graag inzichtelijk voor je. Ook adviseren ze je graag over welke transportverzekering het beste is om af te sluiten voor jouw transportbedrijf.

Specialist op het gebied van transportverzekeringen

Naast advies over het afsluiten van een transportverzekering biedt Truckpolis ook diverse andere diensten aan. Wij ontzorgen ook op de volgende gebieden:

 • Schade
 • Bedrijfsrisico’s
 • Bemiddelen
 • Beheren van schadebehandelingen en de polischeck
 • Code 95
 • Transport gerelateerde opleidingen
 • Verzekeringen (transport, vrachtauto)

Kom in contact

Als je schade tijdens het vervoer wilt verzekeren en daar advies over nodig is Truckpolis de partij voor jouw transportbedrijf. Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan.

Neem gerust contact op met Truckpolis door het contactformulier in te vullen, direct te bellen of te Whatsappen naar 030 272 20 29. Wil je je polis checken op premie en dekking? Vul dan de polischeck in. Bekijk ook onze polisvoorwaarden.

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!