• Persoonlijk advies
 • Deskundig
 • Schadepreventie
 • Collectiviteitskortingen
 • Ervaring
Intermediair wegvervoer in de logistieke sector
Container aansprakelijkheidsverzekering
previous arrow
next arrow
Slider

Professioneel advies over transportverzekeringen

Ben je transportondernemer en kan je wel wat deskundig advies gebruiken op het gebied van transportverzekeringen? Zoek dan niet verder want je bent bij Truckpolis op het juiste adres. De deskundige adviseurs kunnen je door hun jarenlange ervaring in de transportbranche en in de verzekeringsmarkt perfect adviseren over transportverzekeringen. Wanneer je een transportbedrijf hebt is een transportverzekering erg belangrijk, omdat je transporteurs veel onderweg zijn. Wil je meer weten over wat de deskundige medewerkers voor je kunnen betekenen op het gebied van transportverzekeringen? Neem dan een kijkje in de brochure, of neem contact op met Truckpolis!

De diensten op het gebied van transportverzekeringen

Het kan een best karwei zijn om de transportverzekering te vinden die perfect bij de werkzaamheden van jouw transportbedrijf past. Om je transportbedrijf te ontzorgen op het gebied van transportverzekeringen heeft Truckpolis een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die een aantrekkelijke transportverzekering aanbieden. De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring met verzekeringen in de transportbranche, waardoor ze je perfect van onafhankelijk advies kunnen voorzien. Bijvoorbeeld over schadeverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering.

vrachtauto verzekeringen

Over Truckpolis: het bedrijf dat ontzorgt

Truckpolis is het bedrijf dat sinds 2011 specialist is op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer van de transportondernemer. De oprichter van Truckpolis is zelf ook werkzaam geweest in de transportbranche, waardoor Truckpolis meer betrokken is bij de transportondernemers dan andere assurantiebemiddelingsbedrijven. De adviseurs maken de diverse bedrijfsrisico’s graag inzichtelijk voor je en adviseren je ook graag over welke transportverzekeringen geschikt zijn voor jouw transportbedrijf. Maar je kunt naast voor transportverzekeringen voor veel meer diensten terecht bij Truckpolis! Het bedrijf ontzorgt namelijk graag compleet op de volgende gebieden:

 • Schade
 • Bedrijfsrisico’s
 • Bemiddelen
 • Beheren van schadebehandelingen en de polischeck
 • Code 95
 • Transport gerelateerde opleidingen
 • Verzekeringen (transport, vrachtauto)

Om deze ontzorging mogelijk te maken werkt Truckpolis samen met meerdere partners, zoals bijvoorbeeld een erkend rijopleidingscentrum. Truckpolis ontzorgt je transportbedrijf compleet, de deskundige adviseurs kunnen zelfs je algemene bedrijfsvoering bekijken om een beter bedrijfsresultaat te kunnen bereiken.

Laat je adviseren over transportverzekeringen

Kortom: als je advies nodig hebt over transportverzekeringen is Truckpolis de partij voor jouw transportbedrijf! Wil je gebruik maken van de diensten die Truckpolis aanbiedt? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan! Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Als je op de hoogte wil blijven van wat er zoal speelt in de transportbranche kan je het nieuws bekijken. Heb je een vraag? Twijfel niet en neem gerust contact op met Truckpolis door het contactformulier in te vullen, direct te bellen of te Whatsappen 030-2722029. Wil je je polis checken op premie en dekking? Vul dan de polischeck in!

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!

Neem contact met mij op!
Whatsapp ons
info@truckpolis.nl
030 - 272 20 29