• Persoonlijk advies
  • Deskundig
  • Schadepreventie
  • Collectiviteitskortingen
  • Ervaring
Intermediair wegvervoer in de logistieke sector
previous arrow
next arrow
Slider

Wagenparkverzekering regelen bij Truckpolis

Wil je graag jouw complete wagenpark verzekeren en zoek je een voordelige verzekering die alles dekt wat jij belangrijk vindt? Truckpolis helpt jou aan een zakelijke wagenparkverzekering met gunstige voorwaarden. Als specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer voor de transportondernemer weten wij wat je nodig hebt en zoekt. Weet je dit zelf eigenlijk niet zo goed? Geen probleem, wij leggen je gerust alles uit en bieden gratis advies met betrekking tot een voordelige wagenparkverzekering. Zien we je snel voor kop koffie of thee? Je bent welkom in Utrecht!

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Voor wie is een wagenparkverzekering geschikt?

Als je als ondernemer over meerdere motorrijtuigen zoals bestelauto’s, vrachtauto’s, personenauto’s, trailers of andere rijtuigen beschikt, is een wagenparkverzekering uitermate geschikt. Truckpolis biedt MKB-ondernemers zakelijke wagenparkverzekeringen aan met gunstige voorwaarden. Een wagenparkverzekering, ook wel bekend als collectieve autoverzekering. Bij Truckpolis kunt u al in aanmerking komen voor wagenparkkorting vanaf 5 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto’s). Een zakelijke wagenparkverzekering is aan te raden aan:

  • Bedrijven die graag alles bij één verzekeraar onderbrengen;
  • Bedrijven die zo min mogelijk administratie over de wagens willen hebben;
  • Bedrijven die meer dan 5 voertuigen in het bezit hebben komen al in aanmerking voor wagenparkkorting.

Naast bedrijfsauto’s kunnen ook eventuele leaseauto’s of privé auto’s meegenomen worden in het collectief. Waarom je dit juist wel of niet zou doen, is geheel afhankelijk van jouw wensen en situatie. Hierover adviseren wij je graag.

Waarom een wagenparkverzekering?

Door voor een wagenparkverzekering te kiezen, kun je profiteren van een collectiviteitskorting op je verzekeringspremie. Je kunt daarnaast rekenen op ruimere voorwaarden of bijvoorbeeld een lager eigen risico afspreken. Omdat je meerdere wagens bij dezelfde verzekeraar verzekert, zijn je voorwaarden vaak gunstiger. Bedenk je wel dat een wagenparkverzekering daarmee niet automatisch in kosten altijd voordeliger is. De premies die je moet betalen voor jouw zakelijke wagenparkverzekering zijn o.a. afhankelijk van het type bedrijf, het gebruik van de objecten, de gewenste dekking, de ingebrachte schadevrije jaren etc.

Wij gaan samen met jou kijken wat dit voor jouw kostenplaatje betekent. Aan de hand daarvan gaan we voor jou gunstige voorwaarden opstellen, zodat het toch voordelig is om je zakelijke wagenparkverzekering bij Truckpolis te regelen. Vraag gerust naar een offerte voor een wagenparkverzekering via ons.

Offerte wagenparkverzekering aanvragen

Je kunt bij ons direct een offerte voor een wagenparkverzekering aanvragen. Als je echter een duidelijke en op maat gemaakte offerte voor je wagenparkverzekering wilt van ons, dan is een persoonlijke gesprek aan te raden. In dit gesprek achterhalen we welke wagenparkverzekering het beste bij jouw wagenpark past en wat jij graag met de verzekering gedekt wilt hebben.

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in een voordelige wagenparkverzekering met gunstige voorwaarden. Je kunt ons bereiken op 030 – 272 20 29 of mailen naar info@truckpolis.nl.

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!